درمان معجزه آسا با عسل
ده عادت مهم مخرب مغز
1- پرخوری:
پرخوری باعث سفتی شریانهای مغزی ودر نتیجه منجر به کاهش قدرت مغز می شود.2- دخانیات:
مصرف دخانیات باعث چروکیدگی متعدد مغز ودر نتیجه بیماری آلزایمر می شود.
مصرف زیاد قند:
مصرف زیادی قند می تواند باعث تداخل در جذب پروتئین ها و سایر مواد غذای ودر نتیجه سوتغذیه شده و باعث اختلال در تکامل مغز شود.
3- آلودگی هوا:
مغز بزرگترین عضومصرف کننده اکسیژن در بدن است.هوای استنشاقی آلوده باعث کاهش اکسیژن رسانی به مغز ودر نتیجه کاهش کارائی مغز خواهد شد.
4- کم خوابی:
خواب به مغز ما اجزاه استراحت می دهد.محرومیت از خواب به مدت طولانی باعث تسریع مرگ سلولهای مغزی می شود.
5-کم بود تحرک فکری:
تفکر بهترین راه تمرین مغز است.فقدان فعالیت فکری می تواند باعث چروکیدگی مغز شود.
6- بندرت صحبت کردن:
مکالمه هوشمندانه باعث تسریع کارائی مغز می شود.
7- عدم مصرف صبحانه:
افرادی که صبحانه نمی خورند سطح قند خون پائین تری داشت ای مساله منجربه نرسیدن مقدار کافی مواد غذای به مغز ودر نتیجه تحلیل بافت مغز خواهد شد.
8- کار کردن سخت فکری در طی بیماریها:
کار فکری زیاد با مطالعه در هنگام بیماری منجر به کاهش کارائی مغز و افزایش صدمه به مغز می شود.
9-پوشاندن سر هنگام خواب:
خوابیدن با سر پوشیده باعث افزایش غلظت دی اکسید کربن و کاهش غلظت اکسیژن شده که می تواند منجر به اثرات مخرب مغزی شود.
ام اس چِیست؟
ام اس هنگامی در بدن آغاز می شود که گلبول های سفید نقش دفاعی در بدن دارند به میلین که حفاظتی برای رشته های عصبی است و کمک می کند پیام های الکتریکی با سرعتی چندین برابرمنتقل شوند.بجای یک عامل بیگانه حمله می کنند و هر بار این گلبول ها به رشته های اعصاب مربوط به یکی از اندام های بدن حمله کنند آن اندام دچار مشکل می شود.
انواع ام اس:
شاید بتوان گفت دو بیار ام اس را نمی توان یافت که چگونگی شروع و ادامه بیماریشان شبیه هم باشد ولی در کل بیماری ام اس را می توان به چهار دسته اصلی تقسیم کرد.
1-ام اس خوش خیم (benign ms):
که در این نوع فقط تعداد کمی رخ می دهد که این حملات نیز معمولا با بهبود کامل همراه است.این نوع بیماری در طی زمان بدتر نمی شود و معمولا موجب هیچ ناتوانی ماندگاری نخواهد شد.
2-نوع عود کننده و فردکش یابنده (relapsihg remitting ms):
که اکثرمبتلایان بیماریشان را با همین نوع آغاز می کنند و به این صورت است که در آنها هر حمله بیماری یک دوره آرام در پی دارد که بیماران دراین مدت مشکلی ندارند، حملهها نیز معمولا غیر قابل پیشبینیاند.
3-نوع پیشرونده ثانویه (Secondary Progressive MS ):
این دسته میتوان ادامه نوع قبلی دانست یعنی پس از چندین سال حمله و آرامش بیمار به حدی میرسد که بدون وجود دورههای واضحی از حمله با گذشت زمان ضعیف تر میشود.
4-نوع پیشرونده اولیه (Primary Progressive):
در این نوع بیماری هرگز حالتهای عود یا فروکش را ندارند و از همان حالت ممکن است هر زمانی متوقف شود یا همچنان بدتر شود.
خواص درمانی ریشه جینسینگ:
اين گياه در زمره گياهان بومي مناطق شرقي آسيا و شمال آمريكا به شمار مي آيد و ريشه آن به عنوان دارويي اساطيري، بيش از هزاران سال است كه در ميان مردم كشورهاي چين، كره، تايلند، ويتنام و نيز در بين سرخپوستان امريكايي مورد مصرف قرار مي گيرد. جين سينگ گياهي نيرو بخش بوده و در حفظ سلامتي و هماهنگي فعاليت هاي اساسي و حياتي بدن نقش به سزايي دارد. قرن هاست كه به منظور بهبود عملكرد حافظه، كاهش استرس، درمان ناتواني، سستي و ساير علائم ناشي از فرسودگي و افزايش سن و همچنين براي افزايش طول عمر افراد مورد استفاده قرار مي گيرد. اين گياه در دوران گذشته از چنان ارزش والايي در شرق برخوردار بود كه به عنوان مثال در چين تنها امپراطوران حق جمع آوري و نگهداري ريشه هاي آن را داشتند و در دوران هاي بعد نيز به عنوان جزيي جدايي ناپذير از وعده غذايي پادشاهان و امپراطوران به منظور افزايش قواي جسماني، ذهني، و به عنوان اكسير جواني و شادابي جايگاه خود را همچنان حفظ نمود. جينسينگ را به عنوان يك عامل پيشگيري كننده و نيز ” اعاده كننده و كارا“ به منظور افزايش ظرفيت جسماني و ذهني و رواني تأئيد كرده و نقش به سزاي آن را به منظور كمك در بهبود عوارضي چون ضعف، ناتواني، از دست دادن تمركز در طول دوره نقاهت مورد توجه قرار داده است. خواص درمانی چای سبزک:
مردم چین از دیرباز چای سبز را به عنوان یک نوشیدنی دارویی مصرف کرده و می کنند و به دلیل اهمیت ویژه این گیاه، اصول خاصی نیز برای تهیه آن دارند. به تازگی علاوه بر مردم چین، چای سبز در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران فراوانی یافته است .
پژوهشگران ۲۵ مورد را به عنوان دلایل اصلی مصرف چای سبز می دانند.
در مجموع سه نوع چای وجود دارد: چای سیاه، چای سبز و چای اولانگ (نوعی چای چینی). مزیت چای سبز بر چایهای دیگر این است كه كمتر تحت تاثیر فرآیند قرار گرفته و تركیبات موجود در آن پایدار باقی مانده است. چای سبز به عنوان یک ترکیب ضدسرطان و آنتی اكسیدان شناخته شده است. تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن مرتب چای سبز می تواند در پیشگیری و درمان بیماریهای لاعلاجی مثل سرطان بسیار موثر باشد.
بسیاری از خواص چای سبز مربوط به ماده ای به نام كاتچین است كه فعالیت آنتی اكسیدانی آن بسیار بالا بوده و نسبت به آنتی اكسیدانهای معروفی چون ویتامینهای C و E بسیار قویتر عمل می كند. نوشیدن چای سبز می تواند احتمال ابتلا به بیماریهای مختلف را كاهش دهد؛ از بیماریهای ساده باكتریایی گرفته تا بیماریهای مزمنی چون بیماریهای قلبی، سكته، سرطان، مشکلات دهانی دندانی، و استئوپرز. گیاه چای گل بزرگی است که دارای برگهای همیشه سبز است و همانطور که اشاره شد، چای سبز بومی کشور چین است و در آن کشور بیش از پنج هزار سال مورد مصرف بوده است. امروزه چای در تمامی نقاط آسیا و بخشهایی از خاورمیانه و آفریقا نیز کشت می شود. چای سیاه تخمیر داده می شود و به اندازه چای سبز سالم نیست. چای سبز تخمیر داده نمی شود و چای اولانگ نیمه تخمیر شده است. پژوهشگران ۲۵ مورد را به عنوان دلایل اصلی مصرف چای سبز می دانند.
خواص درمانی دارچین:
یك قاشق چایخوری دارچین، حاوی 28 میلیگرم كلسیم، 1 میلی گرم آهن و بیشتر از یك گرم فیبر و مقدار زیادی ویتامین های C ،K و منگنز است. همچنین مقدار 1.2 گرم كربوهیدرات دارد.برای تهیه دارچین، پوست این درختچه را جدا كرده و معمولا پودر میكنند و در غذا یا چای از آن استفاده میكنند.دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه میدارد.دارچین كلیهها را گرم میكند، ضعف كمر و پاها را از بین میبرد و كم خونی را درمان میكند.
این ادویه معطر بهترین دارو برای دردهای عضلانی است. دارچین اثر آرام كننده و شاد كننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است. اثر مهم دیگر دارچین پایین آوردن تب است و حتی امروزه دارچین را به صورت قرص و كپسول درآوردهاند كه بهعنوان تب بُر به كار میرود.
دارچین رگها را باز میكند و باعث بهبود گردش خون میشود. یكی از خواص دارچین این است كه باعث افزایش كارایی هورمون انسولین در بدن میشود و در نتیجه بدن نیاز كمتری به این هورمون برای كنترل قند خون پیدا میكند. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش دادهاند كه مصرف یك قاشق چایخوری دارچین در روز تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است.همچنین برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در كاهش فشار خون بوده است. دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست و حتی میتوان گفت كه اثری مشابه پنیسیلین و آنتی بیوتیك دارد. اگر حس كردید كه ضعیف شدهاید و ممكن است مریض شوید، چای دارچینی همراه با عسل را فراموش نكنید و حتی اگر سرما خوردهاید یا ضعف شدید دارید، چای دارچین عسل بهترین داروست. دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرك و قابض است و به عنوان تقویت كننده عمل هضم غذا و جریان گردش خون به كار میرود و از آن برای رفع سوءهاضمه، بهویژه در مواردی كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده میشود. همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف میشود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به كار میرود. دارچین معده را تمیز و آرام و قوی میكند واز آن برای رفع سوءهاضمه، بویژه در مواردی كه با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشكن استفاده میشود. بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده كنید.
ماساژ و نرمش
صورت هر انسان دارای 55 ماهیچه است. تعدادی کمی از این عضلات در طی کارهای روزانه مانند اخم کردت صحبت کردن خندیدن وخمیازه کشیدن... به کار گرفته می شوند اما تمام ماهیچه ها فعال نیستند.به همین دلیل فعال نبودن به مرور زمان ضعیف شده ودر نهایت شل و آویزان می شوند.
ماساژ ونرمش باعث فعال شدن و تقویت همه عضلات می شوند و ساختمان زیر پوست را محکم می سازد.
به طور طبیعی بعداز سن 35 سالگی خصوصا اگر زایمان های را انجام دادن ماهیچه های صورت سریعتر و زودتر از معمول شل و آویزان شده در نتیجه پروک هایی بر روی پوست ظاهر می شود و زیر پشم گود و تیره رنگ می شود.
ماساژ مناسب باعث نشاط و شادابی پوست می شود و از شل آویزان شدن عضلات جلوگیری می کند.
در هر زمانی می توان ماساژ داد ولی بهترین زمان صبح یا بعداز استراحت در طول روز البته ماساژ قبل از خواب هم مفید می باشد.
ماساژ باعث سرعت گردش خون در پوست شده ترمیم پوست را بیشتر کرد واز مرگ زود رس سلولهای پوستی جلوگیری می کند.
ماساژ جریان گردش خون در عضلات گردیده و سبب تغذیه و تقویت عضلات زیر پوستی می شود و کار عضلات را منظم می کند.
ماساژ غدد عرق و غدد چربی را به فعالیت طبیعی وا می داردکه باعث ترشح مواد زائد و دفع آن می شود که اعمال از جمع شدن چربی زیر پوست جلوگیری می نمایدو لطافت نرمی خاصی را به پوست می بخشد.
پوست را باید با دقت شستشو داد.
برای ماساژ دادن حتما باید صورت چرب باشید می توانی از روغن موم روغن زیتون زوغن بادام استفاده نماید.
ماساژ باید با دقت و مهارت های لازم انجام داده شود.
ماساژ باید بطور مداوم یا حداقل هفته ای 3 بار انجام دهید.
ماساژ باید از حرکات نرم و آروم شروع شود.
داشتن آرامش در هنگام انجام حرکات ماساژ از اهمیت خواصی برخوردار است.
بعد از انجام ماساژ عضلات را استراحت دهید.
تمرین ها می توانند عضلات صورت وگردن را کشید و سفت کند که جلوگیری کند از شل وآویزان شدن عضلات در اثر افزایش سن گردند.
انجام ای حرکات باعث می شود عضلاتی که به طور طبیعی فعالیت ندارند به فعالیت خود ادامه دهند تمامی این حرکات ماساژ باید دقیقا از روی خطوط معین انجام پذیرد.
+ نوشته شده در دوشنبه هفتم بهمن ۱۳۹۲ ساعت 19:6 توسط حامد ترکاشون
|